Gratis gezondheidscheck voor konijnen en juni chipmaand!

Geplaatst op: 12 juni 2017 in Gezelschapsdieren|Uitgelicht (home)

Gezondheidscheck voor konijnen

De gehele maand juni kunt u gratis de gezondheid van uw konijn(en) laten controleren bij ons op de kliniek. Tijdens de gezondheidscheck wordt onder andere gekeken naar het geslacht van uw konijn(en). Heeft uw konijn een paspoortje, neem deze dan ook mee. Daarin kan de gezondheidscheck vermeld worden en de vaccinaties gecontroleerd. Bel of e-mail voor een afspraak of voor meer informatie.
Tel: 0546-672600
E-mail: info@dierenkliniekdenham.nl
Deze actie is gelding tot en met 30 juni.

Juni chipmaand

Deze maand kunt u gratis de chip van uw huisdier laten checken bij ons op de kliniek. Wanneer de registratie in orde is, dan kunt u het chipnummer achterlaten voor onze chiploterij. In de eerste week van juli worden er een aantal leuke prijzen verloot onder de deelnemers.
”Sinds april 2013 is het verplicht om uw dier te chippen en te registreren. Dankzij de chip kan uw trouwe viervoeter geïdentificeerd worden wanneer hij of zij is weggelopen. De eigenaar kan alleen gecontacteerd worden wanneer de juiste gegevens bekend staan in de databank. Vaak wordt er niet aan gedacht om een telefoonnummer- of adreswijziging door te geven. Het is belangrijk dat u als huisdier eigenaar ervoor zorgt dat de adresgegevens in de databank up-to-date blijven”.
Deelnemen kan tot en met 30 juni.

« Terug naar overzicht