Welkom bij Dierenkliniek Den Ham!

Grover Driesland

Grover Driesland

In 2004 startte een samenwerkingsverband tussen Berend Addink van praktijk Dries Groverland en Dierenkliniek Den Ham. Sinds 1 januari 2011 staan wij officieel bekend als Grover Driesland, Pluimveepraktijk voor Noord –en Oost Nederland. De naam staat voor de vier noordelijke provinciën waarin wij werkzaam zijn.

Missie

Grover Driesland

Het doel van Grover Driesland is om pluimveebedrijven in Noord –en Oost Nederland zo goed mogelijk te begeleiden als partner en als adviseur. Kenmerken van onze praktijk waardoor wij dit doel kunnen behalen zijn:
• Zelfstandig opererend
• Individuele benadering
• Betrokkenheid

Faciliteiten

Bedrijfsbegeleiding; Maatwerk voor elk individueel pluimveebedrijf is onze standaard. Samen streven naar een optimaal resultaat.

Diagnostiek; Wij voeren sectie op locatie uit om een eerste indruk te verkrijgen van uw koppel(s) bij ziekte of afwijking van de norm op uw pluimveebedrijf. In onze nieuwe sectiezaal in Den Ham kunnen wij uitval en levend aangeboden pluimvee onderzoeken. Ook kunnen wij hiernaast specifieker in gaan op aandoeningen op veel voorkomende darmstoornissen en verteringsproblemen.

Laboratorium: voor bacteriën –en schimmelkweken hebben wij een modern uitgerust laboratorium op de locatie Den Ham. Wij kunnen antibioticagevoeligheid van verschillende bacteriën testen. Naast bacteriekweken kunnen wij mestonderzoek uitvoeren, voor onder meer worminfecties en coccidiose tellingen.

Grover Driesland

24/7

Wij zijn bereikbaar voor vragen, opmerkingen of waarneming over uw koppel. Voor nieuwe klanten, andere partijen en geïnteresseerde kunt ons bereiken via; 0546 – 672600 of info@dierenkliniekdenham.nl