Welkom bij Dierenkliniek Den Ham!

Gevogelte

Dierenkliniek Den Ham staat graag voor u klaar met al u vragen met betrekking tot pluimvee en gevogelte. Hieronder vallen kippen, kalkoenen, eenden, duiven en andere gevogelte.

Van duiven en kippen voor hobby, show en sport tot en met uw eigen lievelingskip leveren wij maatwerk. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan huis of voor een bezoek op de kliniek. U kunt bellen met 0546-672600 of een email sturen naar info@dierenkliniekdenham.nl

Dierenartsen Sara Losiak-Oldak en  Jos van Arkel zijn verantwoordelijk voor de pluimveediergeneeskunde binnen Dierenkliniek Den Ham voor zowel de professionele pluimveehouderij als voor hobbymatig gehouden pluimvee. Zij worden ondersteund door de assistentes van Dierenkliniek Den Ham.

In onze praktijk kunnen wij u ontvangen met uw hobbypluimvee. Wij hebben de beschikking over spreekkamers en een laboratorium. In het laboratorium kunnen wij mestmonsters en keelswabs kunnen onderzoeken. Ook het uitvoeren van bacteriologisch onderzoek is mogelijk.
Voor meer gedetailleerd onderzoek maken wij ook gebruik van de kennis en mogelijkheden van de GD-Deventer en de Universiteit Kliniek voor Gezelschapsdieren te Utrecht.
alg-info-hobbyalg-info-hobby-2