Welkom bij Dierenkliniek Den Ham!

Varkens

Sinds januari 2008 heeft dierenkliniek Den Ham in samenwerking met Diergeneeskundig Centrum Harbrinkhoek een nieuwe organisatie opgericht, genaamd “Varkensartsen Twente”.

Varkensartsen Twente is als nieuwe organisatie in het leven geroepen om onze groeiende werkzaamheden in de varkenshouderij beter te kunnen organiseren. Zodoende kunnen wij marktconform blijven werken en onze kennis en dienstverlening te optimaliseren.

Na de succesvol gebleken samenwerking in Varkensartsen Twente is sinds 1 januari 2010 de samenwerking met Diergeneeskundig Centrum Dalfsen opgezet. Onze activiteiten op het gebied van de varkensgeneeskunde gaan we hierin verder uitbreiden onder de naam Varkensartsen Salland.

Varkensartsen Salland is als nieuwe organisatie in het leven geroepen met dezelfde doelstellingen als Varkensartsen Twente; om onze groeiende werkzaamheden in de varkenshouderij beter te kunnen organiseren, marktconform te blijven werken en onze kennis en dienstverlening te optimaliseren.
Zo willen wij waarborgen dat ook de varkenshouders in Salland via Varkensartsen Salland alle benodigde kennis en advisering via de hun vertrouwde dierenartsen zullen blijven ontvangen.Ondersteunend personeel