Open dag Dierenkliniek Den Ham een groot succes!

Open dag Dierenkliniek Den Ham
Geplaatst op: 9 oktober 2017 in Gezelschapsdieren|Paarden|Uitgelicht (home)

Den Ham –  De medewerkers van Dierenkliniek Den Ham kijken met een uiterst tevreden gevoel terug op de open dag. Afgelopen zaterdag was het een komen en gaan van belangstellenden. Bezoekers kregen een kijkje achter de schermen en konden genieten van diverse demonstraties en lekkernijen.

Ondanks het regenachtige weer wisten de belangstellenden goed de weg naar de dierenkliniek te vinden. Ieder jaar heeft de open dag van de kliniek een nieuw thema. Dit jaar stond de open dag in het teken van ‘de beste zorg voor je dier’. Alle ruimtes werden opengesteld voor publiek zodat de bezoekers met eigen ogen konden zien hoe de dieren worden behandeld op de kliniek. Met veel interesse werden de operatiekamers, röntgenruimte, paardenstallen, laboratorium, MRI ruimte en de diverse behandelkamers bezocht. De bezoekers kregen zodoende echt een uniek kijkje achter de schermen.

Demonstraties

De dierenkliniek had er een dagje uit voor jong en oud van gemaakt. Er werden diverse demonstraties gegeven, zoals onder andere een demonstratie behendigheid met honden. De brandweer van Den Ham was aanwezig waar kinderen samen met de brandweer brandjes konden blussen. Ook was de dierenpolitie er de hele dag, kinderen konden een quiz door het pand doen of langs komen met hun knuffeldier tijdens het knuffeldierenspreekuur.

Tijdens de open dag zijn er vele foto’s gemaakt deze kan je bekijken op de Facebookpagina van Dierenkliniek Den Ham.

« Terug naar overzicht