Paard: Technology in Training woensdag 17 mei

Geplaatst op: 8 mei 2017 in Paarden|Uitgelicht (home)

Presteren jij en jouw paard optimaal?

Waarom de beste ruiters zo goed presteren? Zij beschikken over een team van specialisten om ervoor te zorgen dat er optimaal gepresteerd kan worden. Technology in Training brengt deze professionals bijeen om jou verder te helpen!

We twijfelen allemaal wel eens over het zadel, onze houding en de manier van lopen van ons paard. Door deel te nemen aan de clinic Technology in Training bij Dierenkliniek Den Ham gaan we jou antwoord geven op deze vragen.

Tijdens deze middag komt een team van professionals bijeen om jou en jouw paard te helpen. Met alle aanwezige kennis en techniek worden handvaten gegeven zodat de training kan worden geoptimaliseerd. Met hulp van toptrainers, dierenartsen en deskundigen op het gebied van: bewegingsanalyse, teugeldruk-, zadel- en hartslagmeting, zadelmaker, ATA coaching & flexchair word je van A tot Z geholpen.

Doordat de verschillende specialismen nauw samen werken worden problemen waar mogelijk direct opgelost- of met een nauwkeurig trainingsplan op termijn. Omdat je zoveel informatie krijgt op deze middag, verwerken wij alles netjes in een protocol zodat je alles thuis nog eens rustig na kunt lezen.

Hoe ziet de clinic eruit?
Er wordt gewerkt volgens een aantal vaste stappen.
1) Eerst wordt het paard aan de hand bekeken. Een dierenarts van Dierenkliniek Den Ham en een bewegingsanalyse expert zullen de eerste stap uitvoeren.
2) Rijden & zadeldrukmeting. Een zadelmaker is aanwezig om jouw zadel te controleren en eventuele problemen worden verholpen. Ook is er een mogelijkheid tot het uitproberen van een vivary zadel.
3) De clinic van toptrainer Jules Jansen in samenwerking met de teugeldrukmeter expert. 
4) De ruiter gaat met de flexchair en de ATA coach aan de slag. 
5) Evaluatie. Je krijgt een uitgebreid rapport mee met alle bevindingen. Ook gaan we desgewenst in gesprek om jou verder te kunnen begeleiden met een trainingsplan op jou afgestemd.

Voor meer informatie of aanmelden? Ga dan naar www.technologyintraining.nl

« Terug naar overzicht