Uitnodiging informatieavond paard

Uitnodiging informatie avond paardeneigenaren

Op woensdag 18 maart 2015 organiseert Dierenkliniek Den Ham een bijeenkomst voor paardeneigenaren. De onderwerpen die aan bod komen zijn: de moeilijk drachtig wordende merrie,  wondverzorging bij paarden en het gebruik van regeneratieve therapieën bij kreupelheid.

De avond zal worden geleid door Gerard Berghuis, hij is jarenlang werkzaam geweest als paardenarts bij Dierenkliniek Den Ham en heeft gewerkt bij diverse stalhouderijen. Hij zal het verband tussen de leeftijd van de merrie en de prestaties van het veulen uitdiepen.

Tevens stellen onze nieuwe paardenartsen Milou Anthonisse  en Annemiek Oomen zich aan u voor. Aan het bijwonen van deze  avond zijn geen kosten verbonden. Wij zien u graag aan de Daarleseweg 35a te Den Ham op 18 maart aanstaande. Om 19:30 staat de koffie voor u klaar.

Aanmelden voor deze interessante avond kan via telefoonnummer 0546-672600 of via info@dierenkliniekdenham.nl. Wij zien u graag!

Delen via