Uitnodiging voor dierenartsen

Uitnodiging “Röntgentechniek en stralingshygiëne” & “Praktische introductie MRI en faciliteiten”

Geachte collega,

Dierenkliniek Den Ham en het Collectief Praktiserende Dierenartsen (CPD) organiseren in samenwerking met GER-Benelux 24 februari a.s. een tweeledige cursus “Röntgentechniek en stralingshygiëne niveau 5A dierenarts” én “Praktische introductie MRI en faciliteiten”.

Deel één “Röntgentechniek en stralingshygiëne niveau 5A dierenarts” wordt gegeven door dhr. H. Verheul GeR Benelux BV (dierenarts/ stralingsdeskundige niveau 3). Het doel van de cursus is een verdieping in de röntgentechniek rondom opnames in correlatie met de laatste stand van zaken omtrent het gebruik van ioniserende stralingsbronnen. Veiligheid, wetgeving en praktische toepassing komen aanbod waarmee u aan de wettelijk verplichte gestelde nascholing voldoet.

In het tweede deel van de cursus zal dhr. G. Kampman van Dierenkliniek Den Ham in samenwerking met dhr. J. Hopmans van Diergeneeskundig Centrum Hopmans inzicht geven in MRI en de praktische toepassingen in de praktijk.

Datum: Woensdag 24 februari 2016 Tijdstip: 13:30 uur – 21:15 uur Locatie: Dierenkliniek Den Ham – Daarleseweg 35a Kosten: € 95,– (ex BTW) voor CPD leden – € 115,– (ex BTW) voor niet-CPD leden – direct te voldoen na bevestiging van inschrijving Accreditatie: CPD-credits totale programma 6,25

Inschrijven via e-mail:

info@dierenkliniekniekdenham.nl

Vereiste: Correct weergeven voorletters naam CIBG nummer en emailadres voor het verstrekken van zelfstudie materiaal röntgentechniek en het bewijs van deelname. Tevens vereist; de gegevens voor de factuur: praktijk- en e-mail adres waarnaar de digitale factuur wordt gestuurd.

Opgeven voor 10 februari a.s.

Programma: woensdag 24 februari 2016

13.30 – 14.00  Ontvangst en inschrijven

14.00 – 15.15   Programma deel 1: spreker niveau 5 dierenarts dhr. drs. H. Verheul GeR Benelux BV
(dierenarts/ stralingsdeskundige niveau 3) ‘röntgentechniek en stralingshygiëne’.
–  Bespreking zelfstudie
–  De huidige regelgeving
–  Veterinaire röntgentechniek; hoe pas je de regelgeving in de dagelijkse routine toe

15.15 – 15.30   Pauze

15.30 – 18.00  Vervolg deel 1 en uitwerking zelfstudie

18.00
                 Uitreiking certificaten

18.00 – 19.00  Buffet

19.00 – 21.15   
Programma deel 2: spreker docent dhr. G. Kampman van Dierenkliniek Den Ham en
dhr. J. Hopmans van Diergeneeskundig Centrum Hopmans te Roden.
‘Praktische introductie MRI en faciliteiten’

Dhr. J. Hopmans
– Waarom MRI?
– Wat is de waarde van MRI?
– Casuïstiek: hoe gaat het in de praktijk

Dhr. G. Kampman
– Hoe gebruikt men de MRI bij Dierenkliniek Den Ham?
– Wat is de procedure omtrent het gebruik van een MRI?

21.15
                  Einde bijeenkomst

Specificatie accreditatie CPD-credits totaal 6,25
CPD-credits deel één inclusief zelfstudie 4 (CPD-1522) CPD-credits deel twee 2,25 (CPD-1606)

 

 

Delen via